Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Evenemang, 21 mars 2018
6okt
30apr

Skepp & skoj

Knyt knopar, lasta fartyg och klappa sälar! I barnutställningen Skepp & skoj finns utrymme för lek och lärande för både liten och stor.

17jan
30maj

Våffelcafé

Varje onsdag serveras nygräddade våfflor i Visborgskyrkan. En mötesplats för alla åldrar. Här kan du spela bräus, boule och för er barn finns lekrum.

16mar
22mar

I, Tonya

Konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska mästerskapen, men hennes framtid blir oviss när hennes ex-man ingriper. Från 11 år.

16mar
22mar

Tomb raider

Lara Croft (Alicia Vikander) beger sig till en mytomspunnen grav på en mytisk ö för att lösa gåtan med sin fars försvinnande. Från 11 år.

16mar
22mar

Phantom Thread

1950-talets London, där den berömde klänningsmakaren Reynolds Woodcock och hans syster befinner sig i den brittiska modescenens centrum. Barntillåten.

16mar
22mar

Red Sparrow

Dominika Egorova rekryteras mot sin vilja till att bli en "sparv", en tränad förförerska i den ryska säkerhetstjänstens tjänst. Från 15 år.

16mar
22mar

Den of thieves

I LA, världens huvudstad för bankrån, är de enda som är tuffare än brottslingarna en specialdivision poliser som leds av Big Nick. Från 15 år.

16mar
22mar

Black panther

Efter händelserna i "Captain America: Civil War" återvänder T'Challa till sitt hemland Wakanda, för att bli dess kung. Från 11 år.

Annons
Annons
Annons
Annons