Logga in

Logga in
Annons

Klicka här för väderprognos Gotland

Evenemang, 21 oktober 2014
20okt
24okt

Spellovet 2014

Spellovet som arrangeras av Sverok över hela Sverige kommer även till Gotland i år. Öppna aktiviteter för alla som är nyfikna på olika typer av spel.

  • Kategori: Barn/Ungdom
  • Plats: Skuggspel, Östercentrum, under Siesta, Visby
  • Tid: Kl. 12:00-18:00
2okt
26okt

Guidad stadsvandring

En intressant rundvandring med Gertrud Lyrung som guide. Hör om Visbys historia, ringmur, medeltida byggnader, kyrkoruiner och sägner. Ingen föranmälan. Ca 2 timmar.

20okt
21okt

Boxtrolls

En komisk saga som utspelar sig i en förnäm stad där invånarna är besatta av välstånd och starkt doftande ostar. På natten kryper boxtrollen ut ur kloakerna. Svenskt tal. Från 7 år.

21okt
24okt

Med ficklampa på museet

Håll någon hårt i handen! När Fornsalen stänger för natten kan allt hända. Möt människor ur det förflutna och lyssna till historier, sagor och sägner. Från 8 år. Förbokning.

19okt
22okt

Night Moves

Tre passionerade miljöaktivister med olika bakgrund – ekobonden Josh, överklass-Dena och före detta marinsoldaten Harmon – planerar att spränga en kontroversiell damm.

17okt
23okt

Dracula Untold

Luke Evans spelar huvudrollen i historien om den "riktiga" Dracula; fursten Vlad Tepes från Transylvanien, ökänd för att spetsa sina fiender på pålar. Från 15 år.

17okt
23okt

The Maze Runner

När Thomas vaknar upp i en gigantisk labyrint så minns han ingenting. Hans enda chans att ta sig ut levande är att pussla ihop sitt förflutna med hjälp av ledtrådar i labyrinten. Från 15 år.

17okt
23okt

Annabelle

John hittar den perfekta gåvan till sin gravida fru, en vacker och ovanlig vintage-docka i vit bröllopsklänning. Men dockan drabbas av en förbannelse. Från 15 år.

20okt
25okt

Höstlov med lera

Dreja och kavla. Tvåtimmarskurs. En vuxen och ett barn 7-14 år. Mer info på hemsidan wolterkeramik.com. Förbokning.

  • Kategori: Barn/Ungdom
  • Plats: Wolter keramik, Linde
  • Tid:
Annons
Annons
Annons
Annons