Logga in

Logga in
Annons

Klicka här för väderprognos Gotland

Evenemang, 23 september 2014
23sep

Regnbågscafé

Höstens första Regnbågscafé. Vi fikar och spelar Snabbis, ett sprillans nytt RFSU-spel som testar dina relations - och sexualkunskaper.

19sep
25sep

The Maze Runner

När Thomas vaknar upp i en gigantisk labyrint så minns han ingenting. Hans enda chans att ta sig ut levande är att pussla ihop sitt förflutna med hjälp av ledtrådar i labyrinten. Från 15 år.

19sep
24sep

Medicinen

Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon behöver ett break. En ny film av Colin Nutley. Barntillåten.

23sep

Flykten från Baltikum 1944

För 70 år sedan flydde över 10 000 personer från sina hem i Baltikum undan Stalins framryckande armé. Gotland tog emot många och om deras öden och umbärden under flykten föreläser Riina Noodapera.

23sep

Gubbjävel

Bengt och Sofia möts i en utpräglad maktrelation där den unga polisen Sofia ska förhöra den äldre trafikbrottsmisstänkte Bengt.

19sep
25sep

Let´s Be Cops

Två kompisar klär ut sig till poliser på en maskerad och blir hyllade i kvarteret. Men när de trasslar in sig med riktiga gangsters är de på god väg att bli av med sina falska polisleg. Från 11 år.

Evenemang, 24 september 2014
24sep

Turist

En familj åker till Alperna för några dagars skidåkning, men en lavin vänder upp och ner på tillvaron. Svenskt drama i regi av Ruben Östlund. Från 11 år.

Annons
Annons
Annons
Annons