Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Evenemang, 12 februari 2016
12feb

Träffa Miljöpartiets regionråd

Träffa Stefaan De Maecker, regionråd och ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden på Gotland. Kom med idéer, frågor och förslag.

  • Kategori: Politik
  • Plats: Miljöpartiets kansli, Visby
  • Tid: Kl. 14:00-16:00
12feb

Suffragette

I den tidiga feministrörelsen tvingades kvinnor under jorden i en farlig katt-och-råtta-lek med en allt mer brutal stat. Från 11 år.

12feb
18feb

Creed

Creed inleder ett nytt kapitel i berättelsen om Rocky Balboa, och i huvudrollen syns åter Oscarnominerade Sylvester Stallone. Från 11 år.

12feb
18feb

Deadpool

Den tidigare legosoldaten Wade Wilson får efter en rad experiment helande krafter. Han antar alter-egot Deadpool. Från 15 år.

12feb
18feb

The Revenant

Leonardo DiCaprio spelar huvudrollen i tolvfaldigt Oscarsnominerade drama om en man på jakt efter upprättelse i amerikanska vildmarken. Från 15 år.

12feb
17feb

Ride along 2

Hans bröllopsdag närmar sig, men Ben åker istället till Miami med polisen James, för att arrestera en knarklangare. Från 11 år.

Evenemang, 13 februari 2016
13feb

Alla Hjärtans dag

Kom in och fira Alla hjärtans dag med oss i Lucindarella-huset. Det finns gofika och kaffe att köpa och lotteri med fina priser.

  • Kategori: Övriga evenemang
  • Plats: Lucindarella huset Fardhemsvägen 4, Hemse
  • Tid: Kl. 14:00-17:00
13feb

Impfondofest

Afrikanska kvinnor dukar upp en smakrik buffé. DBF:s dansgrupp uppträder till härliga rytmer. Bilder och berättelser från Impfondo.

Annons
Annons
Annons