Logga in

Logga in
Annons

Klicka här för väderprognos Gotland

Evenemang, 20 april 2014
20apr

Bussutflykt, Visby-Östra Gotland

Guidad busstur från Gotlandsänget, botaniska trädgården ut till östra Gotland, klosterruinen, Etelhems krukmakeri, fiskeläge, fornborgen Torsburgen och raukarna i Folhammar. Hem via färjeläget.

20apr

Pavaldsvandring 2014

Kulturhistorisk vandring mellan Hellvi och Lärbro. Guide och stigfinnare Lotte Nygren och Micke Grönros. Samling vid Hellvi kyrka. Medtag matsäck, stövlar, kläder för vandring.

17apr
20apr

Äggjakt

Alla påskkärringar är välkomna under påskdagarna att leta påskägg i prästgårdens trädgård. I kassan på Museum Lars Jonsson hämtas en skattkarta som hjälper dig att hitta de fyra äggen.

20apr
22apr

Lego

I filmen kommer man att känna igen Legos populära figurer och även göra flera nya bekantskaper. Alla åldrar kommer att bjudas på en upplevelse från Lego-världen. Från 7 år. Svenskt tal.

20apr

Rio 2

Det är en riktig djungel där ute för Blu, Jewel och deras tre småttingar som beger sig från den magiska staden Rio de Janeiro långt in i Amazonas för att träffa tjocka släkten. Från 7 år. Sv. tal.

16mar
27apr

Söndagsjam

Varje söndag i mars och april samlas ett gäng glada musikanter och jammar på Village Tandoori i Visby. Ta med instrument, sjung med eller bara lyssna. God stämning utlovas.

20apr
23apr

Her

En ensam författare utvecklar en mycket osannolik relation med sitt nyinköpta operativsystem som är utformat för att tillgodose alla hans behov.

18apr
24apr

Noah

Oscarbelönade Russel Crowe spelar Noak, en man utsedd av Gud att utföra en otrolig uppgift innan en förödande flodvåg förstör världen. Från 15 år.

18apr
24apr

Non-Stop

Bill Marks är en utbränd veteran inom flygvapnet som betraktar sin tjänst som ett skrivbordsarbete i luften. Men dagens färd blir inte ett rutinuppdrag. Från 15 år.

Annons
Annons
Annons