Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Visby med omnejd

Tre badstränder på cykelavstånd från centrum, shopping, strövområden, klintkust, strandrestauranger och sportanläggningar. Upptäck Visby med omnejd!


Väskinde, Västerhejde, Follingbo, Endre och Roma. I Visbys närhet ligger många fina socknar där takten är lite lugnare än inne i staden, samtidigt som Visbys hela utbud bara är en kort resa bort.

Boende
Både i Visby utanför Ringmuren och i Visbys grannsocknar finns ett stort utbud av boende för alla smaker och plånböcker. Du kan välja att bo på gångavstånd från innerstaden eller i mer lantlig miljö men med bara någon mil in till stadens alla nöjen. Strax utanför Visby finns också flera campingplatser för dig som vill bo i tält eller reser med husvagn eller husbil.
Boende i Visby med omnejd

Resa
För den som inte har bil med sig till Gotland finns möjlighet att ta sig fram med Gotlands kollektivtrafik, både i Visby och på den gotländska landsbygden. Från flygplatsen strax norr om Visby går det sommartid också att ta Flygbussarna in till centrala staden.
Tidtabeller för kollektivtrafiken
Flygbussarna
Taxibolag

Service
I Visby finns all tänkbar service, från Systembolag och banker till vårdcentraler och apotek. Både i och omkring staden finns också ett stort shopping- och restaurangutbud.
Restauranger och caféer i Visbys omnejd
Shopping i Visbys närområde

Besöksmål och bad
Fridhem, Högklint, Roma Kungsgård, Krusmyntagården och Ygne. Inte långt från Visby finns ett antal pärlor som är väl värda ett besök.
Besöksmål i Visby med omnejd

Sandstränder, vattenland med vattenrutschkanor, poolbad och insjöbad. I Visbytrakten finns badplatser för alla smaker.
Badplatser i Visby med omnejd

Evenemang
Romateaterns sommarteater på Roma Kungsgård, motionslopp längs havet, Pippiteater på Kneippbyn och naturguidningar i vackra omgivningar är några av höjdpunkterna i evenemangsväg i Visbytrakten. I evenemangskalendern hittar du många fler.
Till evenemangskalendern

 

  • Senast ändrad 2014-04-23, 16:28

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Annons
Annons
Annons
Annons