Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Gasemora-2017-580.jpg
Miss Li, Weeping Willows, Eva Dahlgren och Veronica Maggion spelar på Stora Gåsemora på Fårö i sommar. Bild: Montage. Foton: Dennis Pettersson, Whoa Whoa Gustafsson, Johan bergmark, Sanna Dahlén, Dan Monick

Stora artister till Fårö i sommar

Nu är det klart vilka fyra artister som kommer till Stora Gåsemora på Fårö i sommar. På fredagsmorgonen släpptes biljetterna.

Texten kommer från Helagotland.se.

Sommarkväll på Stora Gåsemora har blivit en populär tradition ute på Fårö, och under de år som evenemanget arrangerats har artister som Miriam Bryant, Timbuktu, First Aid Kit och Ulf Lundell spelat på Stora Gåsemora gård.

Nu är det klart vilka artister som kommer att inta den gamla ladan på Fårö i sommar, och först ut är Eva Dahlgren tisdagen den 11 juli. Hon följs sedan av Miss Li den 19 juli, Weeping Willows den 26 juli och slutligen Veronica Maggio den 2 augusti.

– Jag tycker det här känns som en fantastiskt omväxlande uppställning. Vi har en riktig legend i Eva Dahlgren, Weeping Willows har blivit otroligt hajpade nu under hösten och vintern, och Miss Li och Veronica Maggio lär locka den yngre publiken, säger Magnus Nygren på Monarch Music Group, som sköter artistbokningarna till Sommarkväll på Stora Gåsemora.

Nytt för i år är att konserterna, med undantag för den första med Eva Dahlgren, kommer att hållas på onsdagar i stället för tisdagar.

– Det är för att vi inte vill konkurrera med Så Mycket Burgsvik. Många jag har pratat med undrar varför vi kör samma dag, och då tycker jag det är enklast att byta till onsdagar. Det är bäst för alla, och jag tycker det är roligt att det finns två evenemang som gör att folk vallfärdar till landsbygden.

Enligt Magnus Nygren har många hört av sig till honom med förhoppningen om att evenemanget kommer tillbaka i sommar.

– Vilket både är väldigt roligt och lite nervöst. Folk har ju högre förväntningar nu när vi blivit etablerade, så jag hoppas att man kommer att tycka att det här är bra artistbokningar.

Biljetterna till de fyra konserterna släpptes på fredagsmorgonen.

  • Av: Emil Lundberg/Helagotland.se
  • Publicerad 2017-02-03, 08:01

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons