Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Julshow pressbild.jpg
Conny Blom, Janne Åström och Andreas Nilsson gör en julshow tillsammans på Länsteatern. Bild: Pressbild

Spejsad julshow med Länsteatern

Den 17-21 december är det dags för en föreställning med samma uppskattade koncept som för tre år sedan. Då bjuder trion Bloom, Åström och Nilsson på showen ”So this is Christmas – en spejsad julshow”.

På frågan om showen verkligen är ”spejsad” skrattar Thomas Sundström, chef för Länsteatern i Visby, till och svarar direkt:
– Det kan man lugnt säga!

Han berättar att Conny Bloom, Janne Åström och Andreas Nilsson gjorde en julshow tillsammans på Länsteatern för tre år sedan och eftersom den då var så omtyckt har folk frågat efter den igen.

Därför är den tillbaka fast med helt nya sketcher, sånger och humorinslag, men även med en hel del allvarligare filosoferande.

– Det här är en stunds avkoppling i julstressen! Det blir allt från John Lennon och Paul McCartney till julsånger som O, helga natt, säger Thomas Sundström.

Föreställningen är två timmar lång och teaterchefen uppmanar alla till att boka biljetter så snart man kan, för intresset brukar vara stort.

– Vi tar in max 120 personer i salongen, förklarar Thomas Sundström och fortsätter:

–Det fina är att de här är både duktiga skådespelare och sångare. De tillhör vår vänkrets i teatern och vi tycker att det här är ett fint komplement till den övriga julunderhållningen som finns på Gotland.

Föreställningen ställer viktiga frågor, som till exempel vad vi ska ha julen till, så även om det blir mycket humor så finns där en allvarligare botten.

– Det blir en varm upplevelse, men de här herrarna har även en allvarlig tanke med showen. De har en humanistisk hållning och jag tycker att man kan jämföra dem med Hasse och Tage, säger Thomas Sundström som gläds över samarbetet med trion.

– De vill säga något till oss som vi behöver ta till oss och de gör det på ett sådant sätt att man verkligen kan göra det. Jag ser jättemycket fram emot den här föreställningen, säger Thomas Sundström entusiastiskt.

  • Av: Eva HC Nyström
  • Publicerad 2017-11-27, 13:49

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons