Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Annika_Sjoo-580-jpg.jpg
Bland föreläsarna finns också Annika Sjöö, känd från bland annat Let´s dance, som föreläser om träning.

Kändisföreläsare till livstilsmässan Gott liv

På lördag är det dags för mässan Gott liv på Wisby Strand. Bland föreläsarna finns hypnotisören Erik Olkiewicz och kändisarnas personliga tränare David "D-Flex" Seisay.

Ett 20-tal utställare kommer att finnas på plats på Wisby Strand, som har fokus på sport, hälsa och fritid. Monica Kämpe är eventansvarig för livstilsmässan:

– Vi har ett gediget föreläsningsprogram med jättebra föreläsare, som till exempel David  "D-Flex"  Seisay som är en verkligt känd hälsoprofil. Dessutom kommer Erik Olkiewicz  att ha en hypnosshow, med fokus på din hjärna och att den ska må bra.

Bland föreläsarna finns också Annika Sjöö, känd från bland annat Let´s dance, som föreläser om träning.

Monica Kämpe berättar att nytt för i år är ett fokus på psykisk ohälsa, där bland annat Christine Senter föreläser om hur man kan förebygga psykisk ohälsa genom träning. Dessutom kommer Frida Sandin att ge tips på hur du kan sockersanera din vardag.

Alla föreläsningar ingår i entrén, berättar Monica Kämpe, och mässan pågår mellan klockan 09:00 till 16:00 på lördagen, samtidigt som loppet Nordic Classic Weekend arrangeras.

– Det här är helt enkelt en bra sport och hälsomässa med exklusiva föreläsare som kommer till Gotland, så jag hoppas att många passar på att komma, slår Monica Kämpe fast.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons