Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Sa-mycket-burgsvik-580.jpg
Bild: Johannes Lundberg

Fyra kvällar med Så mycket Burgsvik i sommar

Nu är det klart när "Så mycket Burgsvik" kommer att gå av stapeln i sommar.

Texten kommer från Helagotland.se.

Det har sedan tidigare rapporterats om att det skulle bli ytterligare en sommar med "Så mycket Burgsvik" – nu är det klart när spelningarna kommer att hållas. Spelningarna blir den 11 juli, 18 juli, 25 juli och 1 augusti. I år kommer det att finnas olika förband som kommer att spela på samtliga kvällar.

– När vi utvärderade kom vi fram till att det blir mycket mer känsla om vi har ett förband varje gång. Vi hoppas att en sådan skillnad kommer att förstärka upplevelsen, säger Emanuel Norrby som arrangerar "Så mycket Burgsvik" tillsammans med kompisen Robin Waernquist.

Han säger också att evenemanget förhoppningsvis kommer att hålla samma klass som tidigare år.

– Vi satsar hela tiden på att det ska bli bättre. Vi är fast beslutna på att man aldrig ska tumma på kvalitén, det får aldrig gå nedåt för att hålla igen ekonomiskt. Det måste vara bra och något som vi kan stå för, säger Emanuel Norrby.

Burgsvik är också en plats som har kommit att betyda väldigt mycket för Emanuel Norrby och Robin Waernquist. "Så mycket Burgsvik" är deras egen lilla bebis.

– Det betyder mycket för oss såklart. Det finns inget gig som betyder lika mycket som det här, det är verkligen vår lilla grej som vi gjort från grunden. Vår historia här i Burgsvik går väl 13-14 år tillbaka och det är verkligen någonting som betyder mycket för oss. Det är nästan hela vårt vuxna liv som vi har haft olika spelningar i Burgsvik, det är speciellt, säger Emanuel Norrby.

Om Så mycket Burgsvik
Vilka gästartister som spelar på Så mycket Burgsvik under de fyra sommarkvällarna är hemligt, och avslöjas för publiken först under konserten. Bland de artister som tidigare gästat Så mycket Burgsvik finns Timbuktu, Petter, Little Jinder, Howlin’ Pelle & Vigilante från The Hives, Sarah Dawn Finer, Hoffmaestro, Miriam Bryant, Eric Gadd, Ken Ring och Danny Saucedo.

  • Av: Simon Frid/Helagotland.se
  • Publicerad 2017-04-12, 08:30

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons