Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

SMB-580.jpg
Bild: Montage: Helagotland.se

De är klara för "Så mycket bättre" 2017

Idag släppte TV4 de två första artister som är inbokade och klara inför sommarens inspelning av "Så mycket bättre" i Burgsvik.

Schlager- och dansbandssångerskan Kikki Danielsson, avslöjades som den allra första deltagaren i "Så mycket bättre", som ska spelas in på Grå Gåsen i Burgsvik i juni.
– Det känns väldigt så mycket bättre, sa hon glatt i morgonens sändning i TV 4.

Kikki Danielsson tror att det till viss del är hennes publik som ligger bakom att hon nu vill medverka i programmet.
– Jag tror att det är väldigt mycket min publik som har pushat mig, speciellt på twitter. När ska du vara med, har de frågat.

När Kikki Danielsson tidigare tänkt på en medverkan i programmet, har hon känt sig lite tveksam, berättar hon.

– Jag har väl känt sådär innan. Ska jag sitta och prata på djupet igen, alla vet väl allt om mig? Men det finns mycket mer att berätta. Nu har jag kommit till den punkten att det var pricken över i:t.

Kikki Danielsson berättar i Nyhetsmorgon att hon älskar utmaningar, och att hon hoppas kunna bidra med sina kunskaper och erfarenheter i programmet.
– Ju äldre jag blir desto mer utmaningar vill jag ha.

Den andra artisten som avslöjades under måndagsmorgonen var Tomas Andersson Wij, ett känt namn för Gotlandspubliken, efter sina somrar på bland annat Stelor i Västergarn där han uppträtt.

Han berättar att han alltid gillat programmet, trots att han var skeptisk till en början. När han fick se Lill-Babs göra Pluras "Huvudet högt", ändrade han sig.

– Det är så ovanligt i Sverige att man hyllar varandra över genre- och åldersgränserna på det här sättet, och att man uppmärksammar varandra artisterna emellan. Att det inte är en tävling och att ingen ska röstas ut.

Men han är lite orolig över att ha en kamera riktad mot sig elva dagar i sträck.
– Förväntningarna är att det ska bli kul, och att jag ska klara av att ha en kamera på mig i elva dagar, det känns ganska absurt faktiskt.

  • Av: Kerstin Klint, Jenny Kiderud
  • Publicerad 2017-03-20, 12:23

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Kommentarer

Kommentarerna förhandsgranskas ej. Användaren ansvarar själv för sin kommentar.

Annons
Annons
Annons
Annons