Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Taxi på Gotland

Det finns flera aktiva taxiföretag på Gotland. Här kan du läsa mer om de olika bolagen.

Taxi Gotland
Taxi Gotland 200 200 är Gotlands största och äldsta beställningscentral för taxi. I dagsläget finns det 24 stycken fordon anslutna till beställningscentralen. De flesta av fordonen uppfyller de senaste kraven på miljöklassning och vi arbetar kontinuerligt för att minska vår miljöpåverkan. Taxi Gotland 200 200 har avtal med Flygtaxi, Riksfärdtjänsten och är anslutna till det rikstäckande Taxipass. Samtliga chaufförer vid Taxi Gotland 200200 genomgår utbildning och avlägger kartprov.
http://www.taxigotland.se/

TaxiKurir Gotland
TaxiKurir Gotland 50 000 är Gotlands största taxibolag med 40 taxifordon och öns enda riktig dygnet-runt-växel. Vi utför person- och budtransporter åt privatpersoner, företag, stat och kommun med höga krav på oss själva när det kommer till kvalité och miljöpåverkan. De flesta av våra personbilar går på biogas som är producerad här på ön. Våra förare genomgår löpande utbildningar i Första hjälpen, HLR, Ecodriving och kartkunskap och håller hög klass. TaxiKurir Gotland har avtal med bl.a. Riksfärdtjänsten, Taxipass, Stockholms Färdtjänst och ett flertal stora och mindre företag och organisationer. Pensionärer och studenter åker på rabatterade taxor hos TaxiKurir i hela landet.

Välkommen att boka på 0498-50 000 eller via vår hemsida: https://boka.taxikurir.se/

Fårö Cab, Tel 0498 - 223594
Taxi Fårö Cab, din taxi på Fårö.  Du/ni kan även åka från Visby till Fårö och tillbaka, vi kan ta upp till 8 passagerare. Det går bra att förboka taxi på telefon 0498 22 35 94. Om du/ni vill ha bakåtvänd barnstol för barn 0-4 år, säg till vid beställning. Det går bra att ta med husdjur. Vintertid finns ingen kollektivtrafik på Fårö, men det går buss från Visby till Fårösund. Du/ni kan boka taxi från färjeläget i Fårösund eller Broa. Vi kör även guidade turer på Fårö hela året. Är det något du undrar, ring och fråga.
http://www.farocab.se/

Taxi Norr
Taxi Norr utför taxitransporter på hela Gotland och vi använder oss inte av framkörningsavgifter på norra Gotland. Vi tycker att man bara ska betala för resan man faktiskt åker. Vi är ett året runt-företag och kör veckans alla dagar dygnet runt. Vi tillhandahåller även körningar åt riksfärdtjänsten.

Önskar ni bilbarnstol och babyskydd? Tala bara om det i samband med din beställning så ordnar vi det! Detsamma gäller om man vill ha med en cykel.

Beställer er resa gör ni via vår växel 0498-650650 eller per e-post info@taxinorr.nu. Besök gärna vår hemsida www.taxinorr.nu.
Varmt välkomna önskar vi på Taxi Norr!

taxi.jpg

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Annons
Annons
Annons
Annons