Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Mickes persienner

På Mickes persienner hjälper vi till med tillverkning, montering och reparation av persienner och markiser. Vi säljer och monterar också solskyddsutrustning.


I butiken finns dessutom ett stort utbud av gardintillbehör, rullgardiner och reservdelar till markiser och persienner. Ytterligare ett viktigt verksamhetsområde är värmeisolering; dörr- och fönstertätning.

De leverantörer som anlitas är främst OPM (persienner och markiser), Lunex (markiser), Lagun (markiser och persienner), Lindhs (gardintillbehör), Faber/Hasta (rullgardiner, mörkläggning och gardintillbehör), Kirsch (gardintillbehör, rullgardiner, lamellgardiner och plisséer, hissgardiner, skärmgardiner och mörkläggning).

Persienner
V.I.P - Värmeisolerande persienner - bättre och dessutom billigare än 3-glas! Varmt på vintern och svalt på sommaren.

V.I.P-persiennens unika egenskaper:
1. Högflekterande aluminiumlameller - utsänder minimal strålning.
2. Tättslutande barriär genom specialbockning av lamellerna.
Ger 30 % bättre sol- och värmeskydd, minskat kalldrag från fönstret, minskad kondensering på glasrutans insida samt perfekt mörkläggning! Sol- och värmereflekterande silverfärg som mörklägger bäst av alla.

Vi levererar även svenska träpersienner, tillverkade på Öland.

Markiser
En korgmarkis ger husfasaden en extra ansiktslyftning samtidigt som den är ett mycket effektivt sol- och värmeskydd. Dessutom utgör den ett bra blickfång - "du hittar oss lätt, titta efter de röd-gulrandiga markiserna!". 

Innnetrivsel när solen gassar! En fönstermarkis ger behagligare temperatur och skydd för möbler och växter.

Anpassa uteplatsen för alla väder med en terassmarkis.
Vi kan hjälpa Dig att hitta den bästa lösningen för just Dina behov.

Samtliga markiser kan förses med elmotor för fast installation eller radiostyrning samt kan kompletteras med sol och vindautomatik alternativ tidur.

Värmeisolering
Värmeisolering kan spara många kronor i minskad energiförbrukning i ditt hus eller lägenhet. Vi värmeisolerar med flera metoder:

Fönstertätning
Värmeisolerande rullgardiner
Värmeisolerande persienner

Välkomna till vår centralt belägna butik! Vi finns i ICA Atterdagshuset strax utanför Söderport.

Logotype