Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Selma City Spa

Selma City Spa – Come as you are. Leave as a star!

Välkommen in till Selma City Spa på Clarion Hotel Wisby. En unik spaupplevelse i medeltida miljö som har öppet året runt. Njut av välgörande behandlingar, avkopplande massage eller ett dopp i poolen.


Hämta kraft i historisk miljö

Selma City Spa har en unik miljö där poolen omger en pelare från 1400-talet. Poolen är uppvärmd till 28° och är en upplevelse utöver det vanliga.

Behandlingar
Vi erbjuder ett brett urval av behandlingar så som ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, manikyr, pedikyr och hårborttagning.
För mer information om behandlingar och priser se: www.selmacityspa.se/visby. Vi använder produkter från Babor och dessa lyxiga produkter finns även till försäljning hos oss. Unna dig själv en present eller passa på att köpa en exklusiv gåva till någon du tycker om.

Entré
I entrén ingår handduk, tofflor, tillgång till pool och bastu samt frukt- och vattenbuffé. Badkläder finns att hyra. För att vara garanterad plats på vårt spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst.

Spapaket
Clarion Hotel Wisby erbjuder prisvärda spapaket, både för dig som vill stanna överdagen och dig som vill kombinera din övernattning med ett spabesök.

Välkommen till Selma City Spa - Din oas i vardagen!

Logotype