Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Mix Ranch

Utmana familjen eller vännerna i fotbollsgolf, frisbee eller minigolf! Här finns också en pool och lekpark för roliga dagar med hela familjen.


På Mix Ranch i Stenkyrka på nordvästra sidan av ön, cirka 20 minuter från Visby, erbjuds en rad aktiviteter för alla åldrar. Mix Ranch är öppet året om – utanför högsäsong endast vid förbokning.

Fotbollsgolf
Ta en naturskön promenad runt en fantasifull bana med boll. Utmed banan hittar ni ett antal hinder som skall övervinnas innan ni sätter bollen i det efterlängtade hålet. Innan det artonde hålet har nåtts, har ofta två timmar med många skratt förflutit. Den här aktiviteten passar alla och är lika rolig för stora som för små.

Frisbeegolf
Ta dig runt vår fantasifulla 12-håls bana på så få kast som möjligt. Banan är inte bara full av överraskningar och klurigheter, den är också en naturupplevelse i sig där du kan följa årstidernas växlingar, havet av blåsippor på våren, ta en smultronpaus på sommaren, gå i prasslande löv på hösten och höra knarret av snö på vintern.

Minigolf
Vår minigolfbana har 18 hål och skiljer sig lite från banor du sett tidigare. Här kan du utmana familj, släkt, vänner, ovänner eller vem du vill. Med tungan rätt i mun kan det bli du som blir bjuden på middag eller slipper disken framöver.

Lekpark och pool
Här kan barn och lekfulla vuxna sysselsätta sig med massor av aktiviteter. Välj mellan två stora, uppvärmda pooler, vår gröna stora hoppkulle, snurrgunga, trampbilar m.m. För de minsta  erbjuder vi snickarhörna, traktorer, käpphästar, sandlåda och annat skoj. Lekparken är öppen varje dag under sommaren och är entrébelagd.

Mångkamp
För bokade grupper under ledning av lekledare erbjuder vi en flerkamp anpassad efter vilka som deltar. Det ska vara utmanande men inte omöjligt, och alla kan vara med!

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Telefon: 0498-27 24 99
  • Besöksadress
  • Stenkyrka Broungs 641
  • 624 42 Tingstäde