Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Skydive Gotland

Gof-580.jpg
Prova på tandemhopp! Efter en kvarts genomgång är du redo att åka upp för att, tillsammans med en erfaren instruktör, göra ditt första fallskärmshopp.


Skydive Gotland är en ideell idrottsförening som bedriver fallskärmshoppning i Visby. Vi hoppar framför allt på sommarhalvåret. Hos oss kan du gå en fallskärmskurs och själv lära dig hoppa fallskärm eller prova på fallskärmshoppning med ett tandemhopp. Efter en kvarts genomgång är du redo att åka upp för att, tillsammans med en erfaren instruktör, göra ditt första fallskärmshopp!

Sommartid ringer du till vår tandemmobil och bokar ditt hopp, 073-0236313. På vintern kan du köpa ett presentkort eller komma i kontakt med oss genom att maila till tandem@gof.se så kontaktar vi dig! Vi börjar hoppa tandem i mitten av juni och håller på till mitten av augusti.

Låt oss ta dig på en fantastisk och äventyrlig resa som slår ALLT du gjort tidigare. Fall fritt från 3000 meters höjd i 200 km/h mitt över Visbys murar. Vi har samlat Sveriges bästa instruktörer till Gotlands fallskärmsklubb. Vårt primära mål är att på ett säkert sätt ge dig en fantastisk upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Låt våra frifallsfotografer följa med och föreviga din frifallsresa mot marken. Du får en redigerad DVD och digitala stillbilder med dig innan du åker hem.

Logotype
Våra kontaktuppgifter & öppettider
  • Mobil: 073-023 63 13
  • Besöksadress
  • Hangarvägen
  • 621 22 Visby