Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler

Välkommen till Gotland.net!

Gotland.net är en marknadsföringskanal för företag och organisationer som inte bara har Gotland som målgrupp. Gotland.net har i snitt per år drygt 27.700 besök/vecka och nära 100.000 sidvisningar varje vecka.

Av Gotland.nets svenska besökare finns 70 procent på fastlandet, med tyngdpunkt på Stockholm/Mälardalen. Av de utländska besökarna är Tyskland och de nordiska länderna största besöksgrupperna.  Våra besökare har alla ett gemensamt intresse för Gotland. Till Gotland.net kommer de för att hitta boende och resor inför Gotlandsbesöket, planera vad de ska göra, äta, handla och uppleva under vistelsen. Gotlandsturister är vår främsta målgrupp, liksom sommargotlänningar och utflyttade gotlänningar som håller kontakt med ön året om. Artiklar och avdelningar som Dagens lunch och evenemangsregister är dessutom flitigt besökta av fastboende gotlänningar.
Kontakta Gotland.nets säljare

Gotland.net är en genväg till kunden

Antalet hemsidor på internet är i dag mycket stort och det är lätt att drunkna i det utbud som finns. En egen hemsida leder inte automatiskt till fler kunder, på samma sätt som det inte räcker med att trycka en broschyr om den blir liggande kvar på lagret. Precis som fysiska reklamprodukter behöver hemsidor exponeras mot rätt målgrupp, och där kommer Gotland.net in i bilden. Gotland.net har redan besökarna som ni vill nå! Gotland.net är för dig som annonsör en genväg till rätt besökare, till dem som är ute efter just gotländska varor och tjänster.

Låg kontaktkostnad och mätbara resultat

Att marknadsföra sig via internet är ett enkelt sätt att nå många presumtiva kunder till en kontaktkostnad som är betydligt lägre än för andra medier. En stor fördel med internet som marknadsföringskanal är också nätets extrema mätbarhet. Som annonsör hos oss får du exakta siffror på hur många gånger din annons exponerats och hur många som har klickat sig vidare till din hemsida.

Gotland.net är en av Sveriges mest besökta turistsajter

Klicka för Annonsinfo-pdfDet stora antalet besökare gör Gotland.net till en av de allra största turistsajterna i Sverige. Gotlandsportalen Gotland.net hittas lätt när surfare letar efter Gotland på nätet. Knappa in ordet "Gotland" på världens mest använda sökmotor Google


Vi berättar gärna mer

Via våra annonsinfosidor kan du bekanta dig närmare med Gotland.nets besökare, se aktuell statistik och läsa om våra olika annonsformat. Om du har några frågor eller vill bolla idéer, kontakta våra säljare. De har många bra argument och jordnära exempel att bjuda på och visar gärna konkreta siffror på nyttan av de tjänster som Gotland.net erbjuder.

 


Läs mer om att annonsera på Gotland.net i vår infobroschyr (pdf)

 

Till Gotland.nets förstasida

 

 

 

Fakta

Vid sökning på ordet "Gotland" i världens största sökmotor Google hamnar Gotland.net i topp år efter år.
Testa gärna själv! Det gör Gotland.net till den naturliga vägen in för de flesta som söker Gotlands-information på nätet. Jämför själv på en oberoende webbplats för statistik som till exempel Alexa.com

  • Publicerad 2008-06-24, 22:19

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons