Logga in

Logga in
Annons

Klicka här för väderprognos Gotland

IDAG (10:30)

Kika in i den nyfunna grottan på Gotland

Cirka 150 meter har några amatörgrottforskare krupit in i en hittills okänd grotta. "Det är ståhöjd på något ställe annars är det krypa på knäna och åla som gäller".

IDAG (08:21)

Så blir hösten på Wall of Sound

Rockpoeten Per Persson är en av artisterna som spelar på klubben Wall of Sound i höst. Men innan dess väntar bland annat en kväll med Neil Young i fokus och klassiska oktoberfest.

29 AUGUSTI, 2016

Tävla om Bo Kaspers-biljetter!

Lördagen 10 september ger Bo Kaspers Orkester en konsert på Wisby Strand. Tävla med oss om biljetter!

25 AUGUSTI, 2016

Konsertserier med Östersjöfokus

"Östersjön, klingande hav" är temat för Gotlandsmusikens konsertserier 2016-2017. Det kommer att bjudas på allt från Di Leva och Orsa spelmän till blod och sönderslagna gitarrer.

24 AUGUSTI, 2016

2600 fantastiska bilder från Gotland!

Omkring 2600 tävlingsbidrag kom in i vår Instagramtävling med sommarbilder från Gotland. Här hittar du vinnarbilden, och alla andra härliga bilder från vår fina ö!

24 AUGUSTI, 2016

Slite är först ut bland höstens marknader

När sommaren står på tröskeln till höst är det dags för årets första marknad på Gotland. I år blir det extra gulligt i Hotellparken, eftersom årets tema är "Våra husdjur".

23 AUGUSTI, 2016

Tommy Nilsson kommer tillbaka till Gotland

Det blir mycket Gotland för Tommy Nilsson i år. Förutom inspelningen av tv-programmet Så Mycket Bättre i juni och uppträdandet i Kultudralen i somras, ska han uppträda på Fröjel Resort & Spa i slutet av september.

23 AUGUSTI, 2016

Den gotländska skörden firas

Djur är temat för årets skördefestival på Lövsta i Roma under helgen den 3 och 4 september. Palsternackskaka, lökchutney och gotländsk äppelkaka... Vi bjuder på läckra recept i skördetider!

22 AUGUSTI, 2016

Fika, shoppa och njut av konst

Njut av konst samtidigt som du strosar runt i Visbys gränder, shoppar och fikar. Idag invigdes Sveriges längsta vernissage som är en av programpunkterna i Gotland Art Week.

22 AUGUSTI, 2016

Grattis till Blackstar-biljetterna!

Visst hette David Bowies debutalbum kort och gott "David Bowie". Bland alla som svarade rätt har vi nu utsett tre vinnare av biljetter till Blackstar på Länsteatern.

22 AUGUSTI, 2016

Fårönatta: En kväll i fullmånens sken

Lördagen den 17 september håller hela Fårö öppet med musik, mat, utställningar, loppmarknader, film, shopping och visningar – precis som en julidag. Det är hög tid för Fårönatta i fullmånens sken.

18 AUGUSTI, 2016

Kändistätt på Crimetime

Thrillerdrottningen Elizabeth Hand och deckarstjärnan Peter Robinson samlades på Wisby Strand tillsammans med stora delar av den svenska deckareliten för att inviga årets Crimetime-vecka.

17 AUGUSTI, 2016

Babben regisserar Länsteaterns storsatsning

Höstens storsatsning på Länsteatern är historien om Andreas Bruce som föddes som flicka i början av 1800-talet, i regi av Babben Larsson. "Det är mitt hjärteprojekt".

17 AUGUSTI, 2016

Stjärnspäckat på Wisby Strand

Lena Philipsson, Bo Kaspers Orkester, Jill Johnson och Jonas Gardell. Wisby Strand bjuder på en stjärnspäckad höst!

16 AUGUSTI, 2016

Havet i tre väderstreck

Tredje helgen i augusti varje år firas Internationella Fyrdagen runt om i världen. I år är det 20-21 augusti och nio gotländska fyrplatser öppnar för allmänheten. Hoburg fyr på Gotlands södra udde är en av dem.

16 AUGUSTI, 2016

Mörker över Visby

Det började i Hollywood under 1950-talet. Med sneda kameravinklar och djupa skuggeffekter skapades dramatiska historier om dystopiska världar. Berättelser om mord, korruption och moralisk tvetydighet fick en enorm genomslagskraft.

16 AUGUSTI, 2016

Badtemperaturer på Gotland

Vilken strand har det varmaste badvattnet idag? Här samlar vi dagliga observationer från Gotlands badplatser!

15 AUGUSTI, 2016

Deckardagar för barn

Tårtjakt, skrivarverkstad och läskiga experiment. Det är några av inslagen under barnens Crimetime Gotland.

15 AUGUSTI, 2016

Tävla om biljetter till Blackstar på Länsteatern!

I samband med Gotland Art Week tolkar Länsteatern på Gotland hela David Bowies sista album. Tävla med oss om biljetter!

15 AUGUSTI, 2016

De har byggt en parkourpark i Fårösund

Gillar du parkour? Ungdomar och fritidsledare har byggt en parkourpark i Fårösund som är den första i sitt slag på Gotland.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons