Logga in

Logga in
Annons

Klicka här för väderprognos Gotland

IDAG (10:14)

Det blir strålande väder till helgen

Det ser ut att bli ett riktigt toppenväder på Gotland till helgen.

IDAG (09:52)

Nyhetsbrev v.16 2014

Läs om Kenneth Broströms filmer som gör succé på facebook, toppenvädret över Gotland till helgen och om paret som flyttade från 25 till 1100 kvadrat i veckans nyhetsbrev från Gotland.net.

IDAG (09:32)

Historisk promenad på Roma kungsgård

Roma kungsgård kommer att få nya informativa skyltar som ska fungera som vägvisare och ge information om Kungsgårdens spännande historia.

15 APRIL, 2014

Kyrkan blir starten för cykelmotionärer

Philip Willners är mannen bakom cykelloppet Gotland360. Nu har han nya planer på gång för att få oss att röra på oss lite mer.

15 APRIL, 2014

Från 25 till 1 100 kvadrat

För fem år sedan köpte Anna Lund och Joakim Lange skolan i Rone. Ett köp som innebar en flytt från studentrummets 25 kvadratmeter till ett hem bestående av två hus på hela 1 100 kvadratmeter. (Texten kommer från Bo Bra).

15 APRIL, 2014

Från 25 till 1 100 kvadrat

För fem år sedan köpte Anna Lund och Joakim Lange skolan i Rone. Ett köp som innebar en flytt från studentrummets 25 kvadratmeter till ett hem bestående av två hus på hela 1 100 kvadratmeter. (Texten kommer från Bo Bra).

14 APRIL, 2014

Hans filmer gör succé på facebook

Kenneth Broström snubblade över Gunnar Olssons filmskatt av en slump. Nu gör de succé på facebook. – Många har blivit rörande engagerade av filmerna, berättar Kenneth.

11 APRIL, 2014

Ljudvågor med idel uruppföranden

För 19:e året bjuder Gotlands Tonsättarskola in till festivalen Ljudvågor. Under fem dagar i maj presenterar professionella musiker ett stort antal uruppföranden av stycken komponerade av skolans elever.

10 APRIL, 2014

Nyhetsbrev v. 15 2014

Läs om Visby Fashion Weekend, Påskmarschen, Bergmanveckan, läget på mötesfronten och om ett nytt hotell på Fårö i veckans nyhetsbrev från Gotland.net.

9 APRIL, 2014

Tusentals påskkärringar intar staden

Förra året slog Påskmarschen i Visby rekord med 4034 utklädda deltagare som tillsammans promenerade genom Visbys gränder. I år satsar arrangören Visby Centrum på fler aktiviteter omkring själva marschen.

9 APRIL, 2014

Programmet till årets Bergmanvecka är släppt

Nu är programmet till årets Bergmanvecka släppt.

8 APRIL, 2014

Första spadtaget för sporthallen

Första spadtaget är taget. Nu får Visby och Gotland sin nya sporthall. Nästa år ska den nya sporthallen på Visborgsområdet stå klar.

8 APRIL, 2014

Visby är det populäraste resmålet

När resenärerna får välja blir det rosornas stad Visby är Nordens mest populära resmål, skriver TT Spektra. (Texten kommer från Helagotland.se).

7 APRIL, 2014

Det ser ljust ut på mötesfronten

I år ser det riktigt ljust ut på mötesfronten på Gotland. Flera stora kongresser är inbokade berättar Kati Ahtee på Gotland Convention Bureau i Visby. "Det ser väldigt lovande ut, det går verkligen uppåt", säger hon.

7 APRIL, 2014

Datum för sommaträffen är spikat

Torsdagen den 10 juli, med start i Kultudralen, genomförs årets sommarträff med seminarier och musikinslag och kvällen fortsätter sedan med buffé och mingel i Residensets trädgård. – Ambitionen att förnya delar av inbjudningslistan, säger Åke Svensson.

7 APRIL, 2014

Det här händer i veckan

Svårt att välja bland alla evenemang i evenemangskalendern? Här hittar du några av våra favoriter just nu.

4 APRIL, 2014

Nu ska Visby sättas på modekartan

På två år har vårens modeevenemang i Visby gått från en timmes modevisning till fyra dagar med fullspäckat program för alla mode- och trendintresserade. Visby Fashion weekend 1-4 maj lockar i år med bland annat modeparty med Alcazar, fler modevisningar, loppisar, modellcasting och seminarier.

3 APRIL, 2014

Nya hotellrum på Fårö

Det pågår febril aktivitet vid Sudersands Semesterby på Fårö. Halva vandrarhemmet byggs nu om till hotell med 12 dubbelrum som ska stå klara 20 maj.

3 APRIL, 2014

Nyhetsbrev v.14 2014

Stjärnregissör till Bergmanveckan, Gothem skola sjuder av liv igen, 86 deltagare till Öppna Ateljéer och så lite tips på påsklovskul. Det är några av nyheterna från Gotland.net den här veckan.

3 APRIL, 2014

Thailändsk krog i Fårösund

Lars Johansson har stora planer för magasinet i färjeläget i Fårösund. Nu har byggnadsnämnden sagt ja till en restaurang i det gamla magasinet och Kanjana Viratanagasam är glad att få driva restaurangen vid färjeläget.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons