Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

5 JULI, 2015

Badtemperaturer på Gotland

Vilken strand har det varmaste badvattnet idag? Här samlar vi dagliga observationer från Gotlands badplatser!

3 JULI, 2015

Grattis till våra Så mycket Burgsvik-vinnare!

Fem vinnare är nu utsedda i tävlingen om biljetter till Så mycket Burgsvik.

3 JULI, 2015

Provgutarna som stannade kvar

Drömmen om ett hus på den gotländska landsbygden blev verklighet. Nu driver Emma och Martin Ahlström Prima gård i Bunge.

2 JULI, 2015

Dolly Partons syster uppträder på Kuten

Den 25 juli blir det riktig rock'n'roll och country på Kutens bensin. Då gästar nämligen ingen mindre än Dolly Partons syster Stella Parton det mytomspunna stället på Fårö tillsammans med The Cadillac Band.

2 JULI, 2015

Tävla med oss på Stångaspelen!

Onsdagen 8 juli drar Stångaspelen igång för i år, och vi på Gotland.net är självklart på plats. Kom förbi och tävla om biljetter för hela familjen till Cirkus Brazil Jack!

2 JULI, 2015

Sökes: äkta kärlek

Teatern Unga Roma sätter upp en pjäs som handlar om något så puckat som kärlek.

2 JULI, 2015

Nyhetsbrev v.27 2015

Det är mycket som är på gång just nu! Veckans nyhetsbrev handlar om kalkbrott, badtemperaturer, proggaffischer, Stockholmsveckan, nattsafari, travfest, teater och mycket mer.

1 JULI, 2015

Håkan ställer ut sin affischsamling

Håkan Agnsäter tapetserade hela sitt kollektiv på 1970-talet med affischer. I sommar kommer hans unika 1960- och 1970-talssamling att visas i Hellvi på norra Gotland. En av Håkans absoluta favoriter är gotländska Channa Bankier. Se bilder på Håkans samling!

1 JULI, 2015

Idas visa föddes på Fårö

Georg Riedel är en av våra mest folkkära kompositörer. "Idas sommarvisa" är en av melodierna som han skrivit på Gotland.

1 JULI, 2015

Överraskande travfest

Kändiskuskar till de stora travloppen, V86, russ-parad, pampiga frieserhästar och överraskningar. Det bjuder årets Visby travfest på den 8 juli.

1 JULI, 2015

Grattis- ni vann biljetter till Gåsemora!

Nu har vi dragit vinnare till vår tävling om biljetter till Gåsemoras konserter i sommar. Vi fick in massor av svar och sex lyckliga vinnare har vunnit två biljetter vardera och kan nu få gå och se konserter i den vackra ladan på Fårö.

30 JUNI, 2015

På gång under Stockholmsveckan 2015

Heta dagar och våta nätter för alla festsugna. Vecka 29 lockar de internationella artisterna till dj-båsen.

30 JUNI, 2015

Kalkbrotten - Gotlands magiska badpärlor

De vattenfyllda kalkbrotten är förtrollande. Fyllda av en känsla av lugn och skönhet kryddat med ett stråk av vemod. Här slet man tungt förr medan det nu är platser för bad och njutning.

30 JUNI, 2015

Bergmanveckan lockade storpublik

Bergmanveckan på Fårö är över för den här gången, I år såldes över 2500 biljetter till de olika evenemangen.

29 JUNI, 2015

Här är årets Almedalsvecka

Sveriges största politiska mötesplats Almedalsveckan har nu dragit igång. Veckan som håller på i sammanlagt åtta dagar bjuder på drygt 3 500 programpunkter och lockar omkring 35 000 besökare. Häng med oss i vimlet med ett bildsvep.

29 JUNI, 2015

Gotlandsbåten har hittat ett lämpligt fartyg

Sommaren 2016 ska Gotlandsbåten komma igång med färjetrafik mellan Västervik och Visby. Nu har bolaget hittat ett lämpligt fartyg för trafiken, snabbfärjan HSC Express med plats för 900 passagerare.

26 JUNI, 2015

Där maten är en del av helheten

Efter karriär på lyxrestauranger i London, Aten och Dubai flyttade köksmästare Marc Enderborg hem till Gotland. Nu skapar han gotländsk fusion på Gula Hönan i Ronehamn. Marc Enderborg delar dessutom med sig av sina recept.

26 JUNI, 2015

Den vanliga prinsessan åker på turné

Förra sommaren spelades sagoföreställningen "Den vanliga prinsessan" i S:t Pers ruin i Visby. I år ger sig prinsessan och pjäsens 14 övriga karaktärer ut på Gotlandsturné.

25 JUNI, 2015

Häng med på nattsafari

En försommarnatt ger vi oss ut med Jim Sundberg, ornitolog och naturguide på Gotlandnature.com på nattsafari för att uppleva nattens magiska ljud.

25 JUNI, 2015

Tävla om biljetter till Så Mycket Burgsvik

Snart är det dags för en av sommarens stora succéer: Så mycket Burgsvik. Ta chansen att tävla om biljetter till folkfesten på södra Gotland!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons