Logga in

Logga in

Klicka här för väderprognos Gotland

24 APRIL, 2015

Mer strandnära gym får man leta efter!

Fredagen 24 april invigdes ett nytt utegym på Norderstrand i Visby.

24 APRIL, 2015

En smak av kontinenten i Visby

Italiensk antipasti, holländska ostar, spansk paella och franska crêpes är något av det som kommer att finnas att köpa när en europeisk marknad för första gången anordnas i Visby.

23 APRIL, 2015

Nyhetsbrev v. 17 2015

Läs om valborgseldarna som tänds i nästa vecka, om den stora Lego-utställningen i Visby i maj och se bilder på Gotland i vårskrud i veckans nyhetsbrev från Gotland.net.

20 APRIL, 2015

Stor Lego-utställning kommer till Gotland

Sveriges största Lego-utställning är på väg till Gotland. Det är medlemmarna i Lego-föreningen Swebrick som ställer ut sina byggen på Uppsala Universitet Campus Gotland den 2 maj.

20 APRIL, 2015

Allmänna Sången räddar Valborgstradition

De senaste åren har NS, Sångsällskapet Nio Sångare, stått för tonerna på Valborgsmässoafton på S:t Hansskolans trappa i Visby, men i år är kören bortrest.

20 APRIL, 2015

Fårö får ett ölbryggeri

Barlingbo Bryggeri öppnar en bryggeripub på Fårö i samarbete med restaurang Fårögården.

17 APRIL, 2015

Nya butiker till Visby

Ytterligare två kedjor öppnar i år butiker i Visby. BR Leksaker flyttar in i gallerian på Östercentrum och Hemtex tar över en lokal i kvarteret Stenhuggaren där Klädhuset M och Prisstopp tidigare huserat.

15 APRIL, 2015

Nyhetsbrev v. 16 2015

Vi har mycket roligt framför oss med Primörfest och Öppna Ateljéer. Dessutom kan du läsa om Idol som varit i Visby, om nya gotländska designers, klädbytardagar och om scilla som gav många gilla. Allt på Gotland.net!

15 APRIL, 2015

Öppna Ateljéer: Öns konstnärer öppnar för dig

Snart är det dags för den populära konstrundan Öppna Ateljéer. Långhelgen den 14 till 17 maj öppnar 87 gotländska konstnärer, konsthantverkare och formgivare dörrarna till sina ateljéer över hela Gotland.

14 APRIL, 2015

Byt bort dina kläder!

Har du fina kläder i garderoben som du aldrig använder? Passa på att byta bort dem mot något annat vid någon av de klädbytardagar som arrangeras på Gotland i vår!

14 APRIL, 2015

Stjärnor till Gotlands campingar

En av Gotlands campingar får full pott och flera anläggningar får fyra stjärnor när SCR Svensk Camping klassificerar de svenska campingplatserna.

14 APRIL, 2015

De spelar på Stelor i sommar

Nu är det klart att Tomas Andersson Wij och Bo Sundström kommer att spela på Hotel Stelor i sommar.

13 APRIL, 2015

De har skapat sitt eget klädmärke

Gotländska Linnéa Ahlsten Lundgren och Sandra Olander har gjort något som många drömmer om: de har skapat sitt eget klädmärke. I påskas öppnade de en egen butik i Hemse.

10 APRIL, 2015

Tre dagar primörfest!

Ramslök, kaip, rabarber, vitlök och förstås sparris. Under Primörpremiären 22-24 maj kommer man att kunna smaka och handla vårens härliga primörer runtom på hela Gotland.

10 APRIL, 2015

Idol kom till ön!

Ett 100-tal personer kom till Stora torget för att söka lyckan i Idol. Pär Lernström: "Det är människor med drömmar och visioner".

9 APRIL, 2015

Nyhetsbrev v. 15 2015

Sparrisen är på gång och våradonisen har börjat blomma. Läs mer om de gotländska vårtecknen, om den spännande ön Östergarnsholm och om nystarten för infocentret på Fårö i veckans nyhetsbrev från Gotland.net.

8 APRIL, 2015

Nu är sparrisen på gång!

På Lilla Bjers i Västerhejde tittar årets första sparris upp ur jorden.

8 APRIL, 2015

Upplev Östergarnsholm

Tycker du att du känner igen namnet Östergarnsholm? Då kanske det beror på att du hört SMHI:s väderleksrapporter. På den rofyllda holmen trivs inte bara solande sälar, skuttande skogsharar och betande får. Varje år besöks ön av människor som bjuds på en alldeles speciell upplevelse, med fina bad och vacker natur. Dessutom har den lilla ön inte mindre än fyra fyrar.

8 APRIL, 2015

Tapas i Sanda i sommar

Tapasrestaurangen La Masía i Visby utökar i sommar med två "sommarställen". På Björkhaga i Sanda kommer det att serveras spanskt, och på Bruna Dörren i Ljugarn blir det klassisk sommarmat.

8 APRIL, 2015

Vinnare av biobiljetter

Nu är vinnarna av fribiljetter till filmen "The Gunman" utsedda.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons